03
сентябрь
2018
Тегін ыстық тамақпен қамтылған оқушылар
Тегін ыстық тамақпен қамтылған оқушылар
2018-2019 оқу жылында тегін тамақтанатын көп балалы жанұялардан,аз қамтылған және ата-ана қамқорынсыз (жетім) қалған оқушылардыяғни1-11 сыныптар аралығында толық ыстық тамақ ішуіне жетік көңіл бөлінді. Оқушылардың әлеуметтік жағдайын сынып жетекшілер анықтап тізім жасалынды.
Жалпы мектеп асханасынан тегін тамақпен тамақтанатын оқушылар саны 164 оқушы.
1 сынып оқушылар саны -102
Ата-аналары мемлекет тарапынан атаулы әлеуметтік көмек алатын аз қамтылған отбасынан шыққан оқушылар саны - 57
қамқорлықта - 5 оқушы.
Барлығы 62 оқушы. Асхана демеушілігімен 7 оқушы тамақтануда.
Мектепте тамақтану мәселесімен айналысатын жеке кәсіпкер М.Ибрагимов.Тамақтарды тасымалдау, даярлау кезінде белгіленген санитарлық-гигиеналық ережелерді сақтау асхана жалшысы Э.Молдатаева жауап береді.
Тағам саласындағы жұмыскерлермен санитарлық сауаттылықпен жеке бастың гигиенасын сақтау туралы жұмысты үнемі жүргізіп, қадағалау мектеп медбикесі Г.Абильдаеваға жүктелген.
Тамақтану бекітілген 2 апталық ас мәзірі бойынша дайындалады.
Күнделікті тамақтың сапасы мен берілу мөлшері (норма) мектептік құрылған бақылау топтары мен мектеп медбикесі тарапынан бақылауға алынған. Сонымен қатар тамақтың сапасын анықтап отыру мақсатында бракераждық комиссия құрамы құрылған.
2018-2019 оқу жылында тегін тамақтанатын көп балалы жанұялардан,аз қамтылған және ата-ана қамқорынсыз (жетім) қалған оқушылардыяғни1-11 сыныптар аралығында толық ыстық тамақ ішуіне жетік көңіл бөлінді. Оқушылардың әлеуметтік жағдайын сынып жетекшілер анықтап тізім жасалынды.
Жалпы мектеп асханасынан тегін тамақпен тамақтанатын оқушылар саны 164 оқушы.
1 сынып оқушылар саны -102
Ата-аналары мемлекет тарапынан атаулы әлеуметтік көмек алатын аз қамтылған отбасынан шыққан оқушылар саны - 57
қамқорлықта - 5 оқушы.
Барлығы 62 оқушы. Асхана демеушілігімен 7 оқушы тамақтануда.
Мектепте тамақтану мәселесімен айналысатын жеке кәсіпкер М.Ибрагимов.Тамақтарды тасымалдау, даярлау кезінде белгіленген санитарлық-гигиеналық ережелерді сақтау асхана жалшысы Э.Молдатаева жауап береді.
Тағам саласындағы жұмыскерлермен санитарлық сауаттылықпен жеке бастың гигиенасын сақтау туралы жұмысты үнемі жүргізіп, қадағалау мектеп медбикесі Г.Абильдаеваға жүктелген.
Тамақтану бекітілген 2 апталық ас мәзірі бойынша дайындалады.
Күнделікті тамақтың сапасы мен берілу мөлшері (норма) мектептік құрылған бақылау топтары мен мектеп медбикесі тарапынан бақылауға алынған. Сонымен қатар тамақтың сапасын анықтап отыру мақсатында бракераждық комиссия құрамы құрылған.